Άλλες Υπηρεσίες & Προϊόντα


Barbeque

Κατασκευάζουμε και προμηθεύουμε ψησταριές-μπάρμπεκιου σε διάφορα μεγέθη και τύπους, είτε για μπαλκόνι, είτε για κήπο, για να απολαύσετε το ψήσιμο στα κάρβουνα μαζί με τους αγαπημένους σας. Η ποιότητα κατασκευής μας σε συνδυασμό με τη σημασία που δίνουμε στη λειτουργικότητα και στην καλαισθησία, δίνει ένα αποτέλεσμα μιας πανέμορφης ψησταριάς που θα σας διευκολύνει και θα αντέξει στο χρόνο.

Eξωτερικά Τζάκια

Ανταποκρινόμενοι στη σύγχρονη τάση για τη βέλτιστη εκμετάλλευση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού, η εταιρία μας κατασκευάζει και εγκαθιστά μοντέρνα και παραδοσιακά τζάκια εξωτερικού χώρου. Πανέμορφα στην κατασκευή, με προσοχή στη λειτουργικότητα και στη λεπτομέρεια της κατασκευής και σε διάφορους τύπους και μεγέθη, έρχονται να καλύψουν την ανάγκη παραμονής σας στο ύπαιθρο, στις δροσερές νύχτες της άνοιξης και του φθινόπωρου αλλά και να διακοσμήσουν το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας με τον καλύτερο τρόπο.

Κάθε τζάκι μπορεί να διαθέτει το δικό του αποθηκευτικό χώρο για ξύλα ώστε να σας διευκολύνει αλλά και να μειώσει τις διαδρομές σας.

Σύνδεση με καλοριφέρ & αεραγωγούς

ΠΡΟΣΕΧΩΣ