Φτιάξ' το μόνος σου

Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να φτιάξουν το δικό τους τζάκι, με τα ίδια τους τα χέρια, όπως ακριβώς τους ταιριάζει. Επίσης σας καθοδηγούμε ακριβώς, με αναλυτικές οδηγίες, πώς να τοποθετήσετε στα τζάκι σας, μόνος σας, τη φορητή αερόθερμη εστία της επιλογής σας και να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει.

Φτιάξε το δικό σου τζάκι!

Σύντομα θα δημιουργήσουμε ένα πακέτο με όλα τα εξαρτήματα ενός τζακιού και θα μπορείτε να το συνερμολογείτε μόνοι σας!

Φορητή Αερόθερμη Εστία

Η εταιρία μας κατασκευάζει και διαθέτει την πρώτη στον κόσμο φορητή αερόθερμη κεραμική εστία. Με αυτήν έχετε τη δυνατότητα, όπου κι αν βρίσκεστε, είτε στο σπίτι σας, είτε στο εξοχικό σας, να μετατρέπετε το τζάκι σας σε αερόθερμο, μέσα σε μερικά λεπτά. Απλά χρειάζεται να την πάρετε μαζί σας, μαζί με τα παρελκόμενά της και να την τοποθετήσετε, όπως ακριβώς θα σας δείξουμε εμείς. Το βάρος της δε, δεν είναι τόσο σημαντικό για να σας προβληματίσει. Η φορητή αερόθερμη εστίας συμπεριλαμβάνει, τους αεραγωγούς εξόδου του αέρα, τον αερόθερμο ανεμιστήρα, τον εύκαμπτο αγωγό τροφοδοσίας της εστίας και το κάλυμμα προστασίας του αεραγωγού εξόδου που τοποθετείται στο σημείο συναρμογής του με την εστία. Τα εξαρτήματα αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε προαιρετικά.

Η φορητή αερόθερμη εστία, με κατάλληλη μετατροπή, μπορεί να καίει όλα τα είδη καυσίμου όπως, ξύλο, πέλετ, βιοαιθανόλη και αέριο, ή συνδυασμό τους.