Αξεσουάρ για το Τζάκι σας

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τζακιού σε πολύ χαμηλές τιμές για να ομορφύνετε το τζάκι σας και να το κάνετε πιο λειτουργικό και πιο αποδοτικό. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, θα μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο τζάκι σας και στο χώρο σας, ακόμα κι αν θεωρείτε τον εαυτό σας απαιτητικό πελάτη.

Στη σειρά των αξεσουάρ για τζάκι που διαθέτουμε θα βρείτε, πόρτες με κεραμικό τζάμι, φορητές εστίες τζακιού με το σύστημα του αερόθερμου, κεραμικά ξύλα, όπως επίσης, εργαλεία τζακιού, πετάσματα κάλυψης με πλέγμα, θήκες και βάσεις αποθήκευσης ξύλων, σάκους μεταφοράς καυσόξυλων, σχάρες, σκουπάκια, αναπτήρες τζακιού, γάντια heat resistant, σετ σταχτοδόχου με φτυαράκι, σχάρες ψησίματος, πυροστιές κ.α.

Πόρτες

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε πόρτες ασφαλείας με μεταλλικό πλέγμα για τζάκια. Επίσης, η εταιρία μας διαθέτει πόρτες με κεραμικό τζάμι για τη μετατροπή του τζακιού σας από απλό σε ενεργειακό και μπορεί να αναλάβει την τοποθέτησή τους στο τζάκι σας. Η μετατροπή ενός τζακιού σε ενεργειακό, εκτός των άλλων, απαιτεί την τοποθέτηση ειδικών πορτών με πυρίμαχο κεραμικό τζάμι. Το κλείσιμο του τζακιού όταν αυτό είναι αναμμένο, αυξάνει σε πολύ σημαντικό ποσοστό την απόδοση του και μειώνει την κατανάλωση ξύλων.

Προσοχή: πόρτες με κεραμικό τζάμι δεν τοποθετούνται ποτέ σε απλά τζάκια ανοιχτού τύπου, επειδή θα προκαλέσουν σύντομα την κατάρρευση των πυρότουβλων.

Φορητή Αερόθερμη Εστία

Έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε, οποιοδήποτε τζάκι, σε αερόθερμο, είτε βρίσκεται στην οικία σας, είτε στο εξοχικό σας, μέσα σε μερικά λεπτά, με τη πρώτη στον κόσμο φορητή αερόθερμη κεραμική εστία της εταιρίας μας και τα παρελκόμενά της. Η φορητή αερόθερμη εστίας συμπεριλαμβάνει προαιρετικά, τους αεραγωγούς εξόδου του αέρα, τον αερόθερμο ανεμιστήρα, τον εύκαμπτο αγωγό τροφοδοσίας της εστίας και το κάλυμμα προστασίας του αεραγωγού εξόδου που τοποθετείται στο σημείο συναρμογής του με την εστία.

Κεραμικά Ξύλα

Στη γκάμα των αξεσουάρ μας περιλαμβάνονται και τα διακοσμητικά κεραμικά ξύλα για τζάκια βιοαιθανόλης. Η πιστότητα στην αντιγραφή του ξύλου, τα κάνει να μην ξεχωρίζουν καθόλου από τα πραγματικά και δημιουργεί την αίσθηση ενός τζακιού με φυσικά ξύλα με την ανάλογη ατμόσφαιρα. Είναι κατασκευασμένα από ειδικό πυρίμαχο κεραμικό με αντοχή έως 1000˚C.